5.80€
Koostis: tomati viljaliha ja tomatipüree (88%), ekstraneitsi oliiviõli, Barbera punavein, seller, porgand, sibul, ürdid, meresool, pipar, happesuse regulaator: sidrunhape. Pastöriseeritud. Kuumutada umbes 6 minutit, seisab avatuna külmkapis 3-4 päeva.
Sobib ideaalselt pastakastmeks ka midagi lisamata, soovi korral saab kasutada paljude teiste pastakastmete ning muude toitude ja hautiste baaskastmena
Laost otsas
Riik/regioon: Itaalia, Abruzzo
Tootja: Casina Rossa – Nicola De Laurentiis
Don Antonio tomatikastmed on valmistatud traditsiooniliste Itaalia retseptide järgi enda kasvatatud kõrge kvaliteediga toorainest. Kastmed valmistatakse käsitööna väikeste partiidena tellimuste saabudes Abruzzos.
Koostis: tomati viljaliha ja tomatipüree (88%), ekstraneitsi oliiviõli, Barbera punavein, seller, porgand, sibul, ürdid, meresool, pipar, happesuse regulaator: sidrunhape. Pastöriseeritud. Kuumutada umbes 6 minutit, seisab avatuna külmkapis 3-4 päeva.
Sobib ideaalselt pastakastmeks ka midagi lisamata, soovi korral saab kasutada paljude teiste pastakastmete ning muude toitude ja hautiste baaskastmena.