Kursus EESTI VEINIDE DEGUSTATSIOON ja HINDAMINE 1-le osalejale

38.00

Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee, kui võimalikud maitseained. Milline peab olema hea eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Degustatsioonil on veinid ja siidrid toorme päritolu järgi jagatud omaette kategooriatesse ja hindamine toimub nende gruppide kaupa, kokkuvõttena koostatakse ühine punktitabel.

Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee, kui võimalikud maitseained. Milline peab olema hea eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Degustatsioonil on veinid ja siidrid toorme päritolu järgi jagatud omaette kategooriatesse ja hindamine toimub nende gruppide kaupa, kokkuvõttena koostatakse ühine punktitabel.
Tule ja anna oma hinnang eesti ametlikele ja katsejärgus jookidele!

Kestab 2,5 tundi
Hind ühele – 38€
Hind kahele – 65€