E-Kursus ÕPIME VEINIMAITSEID: BURGUNDIA – CHARDONNAY

60.00

Kuidas kursus toimub:

Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi kolme erineva veini maitsenäidisega millega on kaasas paberile prinditud abistavad materjalid; peale veinide võrdlemist ja hindamist ootame tagasisidet. Kursuse kinkimise korral võib kingi tegija ise teha registreeringu ning kursuse saaja saab siis koolituse üllatusena.

Tootekood: 73-121 Kategooriad: ,

ÕPIME VEINIMAITSEID: BURGUNDIA – CHARDONNAY 73-121
Veinikursus ilma kodust lahkumata! Koolitus kahele!
Hind 60eur.

Sihtgrupp: Veinide maailmas end hästi tundvad veinisõbrad, kes isikliku maitse-eelistuse kõrval soovivad juurde õppida piirkondlike veinide omapärasid.
Kuidas kursus toimub: Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi kolme erineva veini maitsenäidisega millega on kaasas paberile prinditud abistavad materjalid; peale veinide võrdlemist ja hindamist ootame tagasisidet. Kursuse kinkimise korral võib kingi tegija ise teha registreeringu ning kursuse saaja saab siis koolituse üllatusena.

Teema: Prantsusmaa Burgundia valged tipp-veinid valmistatakse viinamarjasordist Chardonnay. Burgundia valgete veinide iseloom sõltub veiniaia asukohast ja tootmise tehnoloogiast. Põllulappide kaupa kaartidele joonistatud istandused jagatakse mullastiku ja mikrokliima alusel mitmesse klassi. Tootmise tehnoloogiliste omapärade põhjal jaguneb regioon kaheks: piirkond kus valge vein saab iseloomu tammevaadis käärimise ja hilisema küpsemise abil ning karged, ilma tammemõjuta veinid. Hapra sordi-iseloomuga Chardonnay näitab veinides alati ära mis tootmises hästi või halvasti tehti. Koolitusel saate teadmised Burgundias paiknevate veinipiirkondade kohta ja selge maitsevõrdluse. Maitstavate veinide hulgas on maailmakuulus Chateau Pommard ja mahevein Chablis’st, aastakäikude võrdlemiseks on 12 aasta vanune vein uute kõrval.
Kuidas alustada: Koos veinidega on postipakendis soovitus milline pokaal valida, ettevalmistamiseks milline suupiste degustatsioonilauale võtta, veini serveerimise soovituslikud temperatuurid ning millises järjekorras valmistada ette kaasapandud lugemise ja kaasatöötamise materjalid.
Materjalid: Tootmisregiooni kaart, piirkonda ja viinamarjasorti tutvustavad materjalid, aastakäikude hinnang, maitse hindamise abistaja, tagasisidena arvamuse ankeet ja/või foto tingimused ja selle saatmise aadress.

Boonus: Kolmel koolitusel osalenuid ootab ees tasuta veiniõhtu, et üheskoos veine kritiseerida või tunnustada (peale koroonakriisi möödumist).
Vastutustundlik tarbimine: Koolitusel hinnatava veini hulk sobib degusteerimiseks kahele inimesele ja koos kergete suupistetega ei ohusta tarbitav alkohol tervist.