E-Kursus AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS VALGE VEIN

45.00

Kuidas kursus toimub:

Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi viie erineva veini maitsenäidisega ja e-posti teel täitmist vajavad abistavad materjalid  koos veinimaitsete kirjeldustega. Numbritega märgistatud veinid tuleb kokku sobitada saadud maitsekirjeldustega ja juurde lisada oma märkmed. Täidetud degustatsioonileht saadetakse koolitajale ja vastu tuleb informatsioon veinide päritolu ja tootmisnüansside kohta.

Laost otsas

Tootekood: 75-123 Kategooriad: ,

AVASTAME VEINIMAITSEID:  KUIV JA MAGUS VALGE VEIN 75-123
Veinikursus ilma kodust lahkumata!
Hind 35 eur.

Sihtgrupp: Veinisõbrad, kes otsivad uusi emotsioone ja pole päris kindlad milline veinimaitse on just nende lemmikuks; kursus aitab ära tunda maitsenüansid mis väga meeldivad või pigem välistaks.
Kuidas kursus toimub: Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi viie erineva veini maitsenäidisega ja e-posti teel täitmist vajavad abistavad materjalid  koos veinimaitsete kirjeldustega. Numbritega märgistatud veinid tuleb kokku sobitada saadud maitsekirjeldustega ja juurde lisada oma märkmed. Täidetud degustatsioonileht saadetakse koolitajale ja vastu tuleb informatsioon veinide päritolu ja tootmisnüansside kohta.

Teema: Veini lõhnad ja maitsed peaks olema ahvatlev tervik millega inimese meeled on rahul. Aga, et iga isik on unikaalne ja meie maitse-eelistused väga individuaalsed, on normaalne kui mõni veini lõhna- või maitsenüanss ei meeldi. Milliseid lõhnu ja maitseid ma veinides välistama peaks? Mis mulle tegelikult meeldib? Koolituse jaoks väljavalitud veinid omavad lõhna ja maitse omapärasid mille tunnetamine aitab iseendale välja selgitada või kinnistada varem väljakujunenud maitse-eelistust. Sellel kursusel on võrdlemiseks viis valget viinamarjasorti millest üks on väga haruldane ja kahel on maitses kerge magusus.

Kuidas alustada: Koos veinidega on postipakendis soovitus milline pokaal valida, ettevalmistamiseks milline suupiste degustatsioonilauale võtta, veini serveerimise soovituslikud temperatuurid ning millises järjekorras täita kaasatöötamise materjale.
Materjalid: Veinide kirjeldused, maitse hindamise abistaja, täidetav degustatsiooni tabel, tagasisidena arvamuse ankeet ja/või foto tingimused.

Boonus: Kolmel koolitusel osalenuid ootab ees tasuta veiniõhtu, et üheskoos veine kritiseerida või tunnustada (peale koroonakriisi möödumist).
Vastutustundlik tarbimine: Koolitusel hinnatava veini hulk sobib degusteerimiseks ühele inimesele ja koos kerge suupistega ei ohusta tarbitav alkohol tervist.